2023 yazının Avantgarde anlarına hazır mısınız? 🔅 | hayat burada | Avantgarde Collection
GİRİŞ TARİHİ
ÇIKIŞ TARİHİ
KİŞİ

PROMO KOD

REZERVASYON

hayat burada

2023 YAZININ AVANTGARDE ANLARINA HAZIR MISINIZ? 🔅

2023 yazının Avantgarde anlarına hazır mısınız? 🔅
 

Yılın en güzel zamanları geldi. Tüm yılın yorgunluğu kendini hayal kurmaya ve dinlenmeye bırakıyor yavaş yavaş… Gün ışığı renklerinin güzelleştiği Avantgarde Yalıkavak’ta, Bodrum’un benzersiz renklerini keşfederken doğanın kucağında dinlenmek, meltemin ince esintisiyle Ege ruhunu teninizde hissetmek mümkün…

Yenilenen, zamansız tasarımlara sahip odalar

Avantgarde Yalıkavak’ın denize açılan ya da begonvillerle karşılaştığınız odalarının her biri, yenilenen zamansız tasarımı ve konforuyla kusursuz bir mabet.

Ege ve Akdeniz mimari geleneklerinden esinlenerek yenilenen odalar, özenle tasarlanmış ve incelikle üretilmiş el yapımı mobilyalara, dingin aydınlatmalara ev sahipliği yapıyor. Sadeliği ile dikkat çekerken yerel ve doğal ahşapların hayat verdiği yüzeyler ve ayrıntılar Wangan Studio’nun detaylı kurgusuyla tasarlandı ve Yalıkavak’ın benzersiz güzelliği ile birleşti.

Küdür’ün masmavi suları, güneşin ışığını yansıtan berraklığıyla parlarken, zaman odanızda dış dünyanın temposuna kayıtsız, sakin bir şekilde akıyor.

Tüm duyularınızı harekete geçiren lezzetler bu yıl da Ace Restaurant’ta

Avantgarde Collection Corporate Chef’i İlker Erdoğan ve ekibinin, dünya gastronomi trendlerinden esinlenirken yerel malzeme ve tatlarla bağı koruyarak hazırladığı “tarladan sofraya” yaklaşımı bu yıl da misafirlere sunuluyor. Yeni açık mutfak konseptiyle bu yıl ilk kez hizmet verecek olan Ace Restaurant, zengin menüsüyle lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Ace 2023 Yalıkavak seçkisindeki signature kategorisinden Peachy Burrata yeni dokunuşuyla menüde yer alırken tercihini düşük kalorili seçeneklerden yana kullanmak isteyenlere humus ve chimichurri ile sunulan Fırında Karnabahar eşlik ediyor. Ayrıca Therapy Art iş birliği ile düşük kalorili Çilekli ve Karpuzlu Karabuğday Salatası ve Naneli Yoğurt Soslu Tavuk misafirlere karşı konulmaz tatlar sunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da köfte sevenlerin vazgeçilmezi Sakarya Islama Köfte ve Avantgarde yorumuyla Anadolu Kebabı damaklarda iz bırakıyor. Deniz ürünlerini sevenlere özel ıstakoz menüsünden Turkaegean ve Kaya Levrek, taş fırından ise Londoner ve Zucchini farklı lezzetler tatmak isteyenleri bekliyor.

Tatlılarda, Portekiz’in meşhur Belem tatlısının Avantgarde yorumu bademli “Ace Nata”, yaban mersinli Mascarpone köpüğü, bademli sponge cake ve fındık parçaları ile hazırlanan “BlueBerry Semifreddo” ferahlatıcı bir his bırakıyor.

The Counter Restaurant Bu Yaz Avantgarde Yalıkavak’ta

Akılda kalan konseptlerin yaratıcısı Chef Kemal Demirasal’ın Londra’da Notting Hill’de çağdaş Türk mutfağı konseptiyle misafirleriyle buluşturduğu The Counter, bu yaz Avantgarde Yalıkavak’ta Avantgarde Collection Corporate Chef’i İlker Erdoğan önderliğinde özel bir menü sunacak.

Egeli olan Şef Kemal Demirasal, köklerine dönerek Anadolu’nun bölgesel mutfaklarına Ege dokunuşlarını yansıtan füzyon bir menü hazırladı. Türk mutfağının lezzetlerinin damak tadına özel birer şarap ile eşleştirildiği menüye birbirinden seçkin Türk şarapları eşlik ediyor. 

Counter By The Sea aynı zamanda Cihan Anadoloğlu’nun hazırladığı eşsiz bir kokteyl menüsünü de misafirleriyle buluşturacak.

Menüdeki seçkin lezzetler hazırlanırken içeriğinde yer alan ürünler orijinal bölgesindeki yerel üreticiden alınmasına özen gösteriliyor. 

Avantgarde çocuklar Mundo Akademi x Gymy Kids atölyeleri ile yeni keşiflere hazır

Avantgarde Yalıkavak’ın minik konukları için eğlenceli bir yaz düşünüldü. Minik konuklarımız, içinde yaşadığımız Dünya’yı keşfederken bir yuva sıcaklığında hayal kurduran, hayatı sevdiren Mundo Akademi’nin profesyonel ve alanında uzman kadroların öncülüğünde duyusal oyun, boyama, mutfak atölyeleri ile tanışıp 1 Eylül’e kadar katılma fırsatı bulacak. Ayrıca 31 Temmuz tarihine kadar Mundo Akademi çatısı altında Gymy Kids Club’ın profesyonel ekipleri eşliğinde spor, sanat, su oyunları vb. eğitim programlarına da katılabilecek.

Minik konuklarımız atölye ve eğitimlere katılırken besin değeri yüksek, mevsim sebzeleri ve meyvelerinden oluşan; hamur, şeker ve kızartmadan uzak ya da bu içerikleri çok az miktarda kullanan özel Avantgarde Kids Rock menüsü ise onlara eşlik edecek.

Sunny Side Up x Mundo Store bu yaz da sizleri bekliyor

Sunny Side Up Store, Mundo Store iş birliği ile plaj oyuncakları, çocukların gelişimi destekleyen ve keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan oyuncaklar, çocuklara özel ürünler ve tüm tatil ihtiyaçlarınızı bulabilirsiniz. Aynı zamanda Mundo Akademi’nin uzman psikolog ekibi tarafından önerilen çocuk kitapları, oyun hamuru, boyama ruloları da sizleri bekliyor olacak.

Açık havada sinema keyfi, popcorn kokusu eşliğinde Yalıkavak’ta

Minik konuklarımıza yazlık sinema atmosferinde onlar için seçtiğimiz en güzel çocuk filmlerini seyretmeye bu yaz da bekliyoruz. Temmuz ayı itibariyle birbirinden eğlenceli çocuk filmleri, yaz boyunca tatillerine eşlik edecek.

Gün boyunca deniz, kum ve güneşle oyunlarını renklendiren minik konuklarımız akşamları da popcorn kokusu eşliğinde yazlık sinema keyfi yaşayacak. Minik konuklarımızı her yaz olduğu gibi bu yaz da Yalıkavak’ın benzersiz doğasının içinde en güzel filmleri seyretmeye bekliyoruz.

Detaylar ve rezervasyon için; +90 539 669 04 13 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

A.C. SPA ile dinlenirken yenilenin

Zihinsel ve bedensel olarak yenilenmek isteyen misafirlerimizi spanın iyileştirici gücüyle arınmaya çağırıyoruz. A.C. Spa’nın sunduğu Bali masajı, aromaterapi, refleksoloji, medikal masaj ve paket masajlardan faydalanarak vücudunuzu ve ruhunuzu canlandırma şansını yakalayabilirsiniz.

Avantgarde Yalıkavak’ta Renklerin Coşkusu; Galeri Binyıl

Avantgarde Yalıkavak’ın huzur dolu doğasına sanatsal bir dokunuş eklemek isteyen misafirlerimizi otelimizin farklı noktalarında görebileceği sanat eserleri selamlıyor.  Orhan Benli, Nur Büker, Nihan Çakır, Volkan Diyaroğlu, Gizem Güngördü Ercengiz, Filiz Kiprik, Bashir Makhoul, Zafer Malkoç, Ömer Mirdemir, Ayşe Önel, Dilek Uzunoğlu Örs eserleri galeride yer alan isimlerden bazıları.

Eserler, Türk Çağdaş Sanatı’nın ülkemizde ve uluslararası platform varlığı için önemli görevler üstlenen İstanbul Kalamış merkezli Galeri Binyıl kurucusu İlknur Şanal düzenlemesiyle bir araya geliyor. Türk çağdaş sanatçılarının eserlerinin bir araya geldiği “Leleg Yolu I” adlı sergi ile Avantgarde Yalıkavak’ın farklı noktalarında karşılaşabilirsiniz.